Inkubatorföretag tävlar i kategorin Wild Card i finalen av Venture Cup!

Konkurrensen i årets omgång av Venture Cup har varit hård. Efter att fyra regionala vinnare utsetts den 22 maj återstod det fortfarande starka kandidater som juryn ville lyfta på en nationell nivå. Juryordförande i respektive region fick i uppgift att utifrån kriterierna för det nya priset Wild Card utse ett tävlingsbidrag som har varit nära att bli en av vinnare men som slutligen hamnade utanför prispallen. Ett av dessa Wild Card är det Oskarshamnsbaserade företaget Solid Web & Digital Tools AB, med Magnus Pettersson i spetsen. Magnus har tagit fram mötesverktyget ”On Pointify” som skapar struktur och framdrift i projekt.

Medlemmar i teamet On Pointify: Magnus Pettersson, grundare, Solid Byggkonsult; Nicklas Erlandsson, affärscoach Atrinova Affärsutveckling AB; Sami Sinervä, affärsutvecklare inom IT och Webb, Sulaco AB och Mathias Lengyel, marknad och teknik, Design from Sweden AB.

Läs hela artikeln här (öppnas i ny flik).

Källa: Nova Oskarshamn
Länk till artikeln: https://novaoskarshamn.se/om-oss/nyheter/inkubatorforetag-far-wildcard-till-venture-cup-2/

Läs mer om Venture Cup

​Oskarshamnsföretag nominerat i Venture Cup

Pressmeddelande Maj 14, 2019 09:48 CEST

Venture Cup är en tävling för morgondagens entreprenörer med syfte att främja svensk tillväxt. Bakom årets nominerade bidrag till Regionfinal Syd står entreprenörer med en geografisk spridning från Oskarshamn till Köpenhamn. Totalt nomineras tio lovande startup-företag i södra Sverige. Ett av dem är det Oskarshamnsbaserade företaget Solid Web & Digital Tools AB med Magnus Pettersson i spetsen. Solid Web & Digital Tools AB har sedan starten ingått i Atrinova Affärsutvecklings inkubator.

– Fantastiskt roligt att företaget kvalificerat sig vidare till regionfinalen i Venture cup och vi håller tummarna för att de ska lyckas väl där. Atrinova har varit med och stöttat med affärscoachning redan från idéstadiet och nu är man snart redo för lansering. Min bedömning är att produkten kommer kunna göra stor skillnad för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet inom projekt, säger Katharina Hultgren, verksamhetsledare för Atrinova Affärsutveckling AB.

Katharina Hultgren

Magnus Pettersson grundare till Solid Web & Digital Tools AB har tagit fram mötesverktyget ”On Pointify” som skapar struktur och framdrift i projekt.

Läs hela pressmeddelandet här (öppnas i ny flik).

Källa: Mynewsdesk
Länk till pressmeddelandet:
https://www.mynewsdesk.com/se/oskarshamnskommun/pressreleases/oskarshamnsfoeretag-nominerat-i-venture-cup-2873185